LPG / AUTOGAS

Autogas geniet steeds meer bijval als een milieuvriendelijke brandstof. Autogas, dat jaren geleden werd ontdekt tijdens de zoektocht naar alternatieve brandstoffen, is de belangrijkste en meest aanvaarde 'andere' brandstof in de autosector.

De prestaties van wagens op Autogas of LPG (Liquefied Petroleum Gas) verschillen nauwlijks van die van hun tegenhangers op benzine. Een testrit zal u daarvan overtuigen. Het is helemaal niet moeilijk een automotor om te bouwen op Autogas. Bepaalde merken leveren de wagen zelfs vanuit de fabriek op LPG.

Het argument dat er te weinig tankstations zijn,houdt niet langer steek. België telt op dit ogenblik meer dan 600 tankstations en er komen jaarlijks nog bij. Autogas is een vloeibaar petroleumgas (of LPG) dat als brandstof wordt gebruikt voor personenwagens. Het is een mengsel van butaan en propaan.

Practigas zorgt voor de bevoorrading van LPG-stations en ook het plaatsen van nieuwe installaties bij stations.

Bij ons servicestation in Neerpelt tankt u steeds aan de laagste prijs en maakt u bovendien kans op een gratis weekend aan zee. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.00u tot 19.00u en op zaterdag van 9.00u tot 18.00u.
Tot binnenkort!

Ontdek alle voordelen van LPG op http://www.lpgautogas.be

 

  OFFICI╦LE PRIJZEN | Webdesign & Hosting by Data-Art
Particulieren
Bedrijven
NL NL FR FR
  START   GASFLESSEN   GASTANK   LPG / AUTOGAS   OPENINGSUREN   GAS VOOR HEFTRUCKS   SECTOREN   INDUSTRIELE GASSEN   VEILIGHEID   CONTACT